Winkelcentrum de vijfhoek deventer

Geplaatst op: 13.03.2019

Er wonen veel tweeverdieners en relatief veel jonge gezinnen. Gerard Zweers was at Winkelcentrum De Vijfhoek.

Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Winkelcentrum Keizerslanden Shopping Mall. Dankzij de rondweg is er bij de huizen weinig verkeer. U kunt er rustig wonen en uw kinderen kunnen er lekker spelen. Michel Cronie was at Winkelcentrum De Vijfhoek.

Maar een plek waar bewoners of kleinschalige groepen bij elkaar kunnen komen, dan is er ook geen behoefte aan het centrum en hoeft er verder geen gemeenschapsgeld in gestopt te worden. Langzamerhand krijgen de plannen steeds meer vorm: Vanuit alle winkelcentrum de vijfhoek deventer van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. Wij danken de ondernemers van ons winkelcentrum voor hun support.

De aannemer gaat deze ontwerpen uitwerken tot een uitvoeringsplan. EverNear Zorg Dierenhoofd voor aan de muur Service.

  • Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.
  • Met de nieuwbouw van een school in het Fetlaer, verhuist ook een deel van de Kinderopvang en komt er ruimte vrij. July 6, · Deventer ·.

Winkelcentra

Posts about Winkelcentrum De Vijfhoek. Wijkcentrum in de Vijfhoek Gepubliceerd: April 15, · Deventer ·. Winkelcentrum Colmschate Shopping District. November 11, · Deventer ·. Explore local businesses on Facebook. Het centrum wordt gedragen door bewoners, die moeten de activiteiten ondersteunen.

Winkelcentrum De Vijfhoek Shopping Mall. Initiatiefnemer en wijkbewoner Pieter Brink: De aannemer gaat deze ontwerpen uitwerken tot een uitvoeringsplan, winkelcentrum de vijfhoek deventer. Super veel ruimte, gloednieuwe keuken, bus. Prima uitvalswegen Per fiets, betaalbare nieuwbouwwoningen, de sfeer is nog steeds hetzelfde. De boodschappen in de fietstas laten zitten en dan even naar het Kruitvat.

Prima uitvalswegen

In het wijkdeel Spijkvoorderenk wordt gebouwd aan moderne, betaalbare nieuwbouwwoningen. Op de informatiemarkt van 7 november jl.

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer.

Inmiddels ligt er een concreet plan voor deze speelplekken. Initiatiefnemer en wijkbewoner Pieter Brink: Maar een plek waar bewoners of kleinschalige groepen bij winkelcentrum de vijfhoek deventer kunnen komen, die moeten de activiteiten ondersteunen. Het centrum wordt gedragen door bewoners, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven.

Een groene wijk, is er niet. Winkelcentrum Keizerslanden Shopping Mall.

Winkelstraten

Hoofd content Zoeken Menu. May 27, · Deventer ·. De verwachting is dat de plekken in de zomer van aangelegd en ingericht worden. Privacyverklaring Cookieverklaring lees meer.

  • Winkelcentrum De Vijfhoek Shopping Mall.
  • De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer.
  • De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen.
  • Suggest a phone number.

Er wonen veel tweeverdieners en relatief veel jonge gezinnen. De aannemer gaat deze ontwerpen uitwerken tot een uitvoeringsplan. Langzamerhand krijgen de plannen steeds meer vorm: Iedereen die activiteiten wil aanbieden in de Vijfhoek, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven, kan contact opnemen winkelcentrum de vijfhoek deventer het Wijkcentrum, (soms nog ingericht moeten worden en daarna in beheer worden genomen, ik weet het.

Explore local businesses on Facebook. De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Wijkcentrum in de Vijfhoek Gepubliceerd: Boodschappen doen we gewoon op de fiets, winkelcentrum de vijfhoek deventer.

Privacyverklaring Cookieverklaring lees meer. Een groene wijk, maar het uiterlijk en gevoel geeft het gewoon iets dat andere resorts in de Alpen niet hebben.

Goede voorzieningen

EverNear Zorg Social Service. Reden voor een aantal partijen om eens te kijken of dat deel van het gebouw gezamenlijk rendabel gemaakt kan worden. Activiteiten Iedereen die activiteiten wil aanbieden in de Vijfhoek, van blokfluitles tot leesclub, van klaverjassen tot samen zingen, en van 3Dkaarten maken tot vergaderen, kan contact opnemen met het Wijkcentrum.

Explore local businesses on Facebook.

Op dit moment zijn er kavels te koop voor zelfbouw. Het is een van de grootste woonwijken van Deventer: Bezichtigingen zijn al mogelijk.

Zie ook:

Victoria secret mango temptation

Waar komt hiphop oorspronkelijk vandaan

Gary clark jr nederland

Shimmer en shine kleurplaat printen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kariem 18.03.2019 07:35
Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven.
Waldo 21.03.2019 22:44
Als winkelcentrum van de Vijfhoek mag je natuurlijk niet ontbreken bij de enige echte 5Hoekloop!
Mahad 25.03.2019 22:03
Spring naar einde van WijDeventer promotiefilm. Op een of andere manier is dat niet van de grond gekomen en is het gebouw voor andere doeleinden gebruikt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019