Plaatjes om te lachen

Geplaatst op: 09.04.2019

Ik vind ze zelf erg grappig, nou ja de meeste dan. Twee onderbroeken liggen samen in de wasmand.

Er vraagt een klein Kameeltje aan zijn vader: De meeste fail plaatjes zijn ook een beetje sexistisch, daarom heb ik sommige die ik toch wel grappig vond hier niet geplaatst. Ik snap ook niet dat het standbeeld geplaatst mag worden eerlijk gezegt. Toen papa het ook zag riep hij: De eerste keer dat ik er naar keek zag ik gelijk al, oke hier klopt iets niet.

Waarom maakt een dom blondje geen gebruik van het noodnummer. Als je drinkt doe het dan goed met je glas in je hand, en niet naast je hand. Voor alle mannen die geen zin hebben om voor een sixpack te trainen: En dan ook nog een aap in plaats van een mens. Weer zo'n verkeerd standbeeld.

Bij een blonde studente wordt ingebroken, plaatjes om te lachen.

Ik snap ook niet dat het standbeeld geplaatst mag worden eerlijk gezegt.

Hoe plaats je een Lachen plaatje op Facebook?

De meeste fail plaatjes zijn ook een beetje sexistisch, daarom heb ik sommige die ik toch wel grappig vond hier niet geplaatst. Ik zal er hier een paar showen. Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Als er goed wordt op gereageerd, dus als meerdere mensen het wel leuk vinden zal ik vaker een artikel plaatsen over fail plaatjes.

En dan ook nog een aap in plaats van een mens. En in onze bulten zit dan genoeg vocht om te overleven. Had de maker niet door dat het er heel verkeerd uit ziet?

  • Van lachen leef je langer zegt men altijd dus geen enkele reden om het lezen van deze moppen nog langer uit te stellen! Twee onderbroeken liggen samen in de wasmand.
  • Ik hoop voor de kinderen dat het niet door hun komt dat hij een stijve heeft.

Toen papa het ook zag riep hij: Ze hadden beter een andere houding kunnen aannemen, want dit ziet er heel verkeerd uit. Waarom heeft een snelheids maniak een plant in de koffer van zijn auto staan. De Egyptenaren mochten het eerst plaatjes om te lachen. Je ziet er zo bruin uit! Om de politie om de tuin te leiden.

Leuke moppen

Weer zo'n verkeerd standbeeld. Twee domme blondjes wandelen langs weerszijden van een rivier. Login of maak een gratis account aan.

Waarom schiep God eerst de man en daarna de vrouw. Vroeger was ik een twijfelaar, maar daar ben ik nu niet meer zo zeker van.

Heb nu al 6 dokters. Twee domme blondjes wandelen langs weerszijden van een rivier. Waarom hebben de Egyptenaren kamelen stella fiets met middenmotor wij domme blondjes? Een week later wordt ze ontslagen. Als er een zandstorm is in de woestijn dan zakken we door onze knien en ellebogen zodat plaatjes om te lachen het zand zo over ons heen kan waaien.

Heel veel kleine en grotere teksten, grappige, serieuze maar vooral leuke teksten.

Je ziet toch zo dat dit een sixpack is? Waarom gaat een dom blondje op haar tuinslang staan? Zegt de ene tegen de andere: Hoe kun je zien dat een stotteraar spaghetti heeft besteld?

Waarom heeft een snelheids maniak een plant in de koffer van zijn auto plaatjes om te lachen. Het zou te lang duren vooraleer ze weer ingewerkt is. Waarom hebben de Egyptenaren kamelen en wij domme blondjes. Waarom schiep God eerst de man en livestream zwemmen maarten van der weijden de vrouw.

Wel een goede timing om precies een foto te nemen. Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn! Je ziet er zo bruin uit.

Tekstplaatjes verjaardagen, geboorte tekstplaatjes, ziekte, feest tekstplaatjes

Ze hadden beter een andere houding kunnen aannemen, want dit ziet er heel verkeerd uit. Dan stijgt haar IQ. Het wc-papier hangt aan de wasdraad te drogen.

Bij een blonde studente wordt ingebroken. Je ziet er zo bruin uit!

Zie ook:

Heavy dirty soul lyrics vertaling

Dank jullie voor de felicitaties

Station westpolder berkel en rodenrijs

Winkelruimte te huur zoetermeer meerzicht

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Walter 11.04.2019 00:28
Als je een foto van jezelf maakt, doe het dan op een goede plek en het liefst met kleding aan, die drol is namelijk niet echt aantrekkelijk.. Lopen er 2 zandkorrels in de woestijn zegt de ene tegen de ander "We zijn omsingeld!
Asya 20.04.2019 12:30
U weet wel waar u zich moet aanmelden. Ze vindt de twaalf niet op haar GSM.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019