Website bouwen voor fotografen

Geplaatst op: 13.03.2019

Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers. Maar de commerciële themes bieden vaak zó veel meer dat je ze serieus moet overwegen.

Elja Trum schreef op vrijdag 18 maart om Hoewel WP oorspronkelijk als blogtool ontwikkeld is, komt er steeds meer CMS site functionaliteit in terecht. Uitbreidbaar met extra modules. Maar dit soort functies hoeven niet in een theme te zitten, er zijn ruim voldoende plugins in omloop die je de gewenste functionaliteit bieden.

Ik vind beide ook dicht genoeg bij elkaar liggen om een logische combinatie te vormen. Ik zelf heb mijn site met Wordpress gebouwd.

Uit jou verhaal begrijp ik dat het niet zo heel moeilijk is en ga ik me er weer eens in verdiepen. Daar heb je veel minder kennis voor nodig een beetje HTML en als het niet lukt is er de helpdesk. Kleuren aanpasbaar aan je huisstijl. Het theme is te koop voor 45 dollar, website bouwen voor fotografen. Maak geen beginners fouten en ontvang maandelijks de beste WordPress tips. De eerste stap is het bepalen van het doel van je website.

Wordpress zit solide in elkaar en wordt er veel gebruikt.
  • Beantwoord een aantal eenvoudige vragen zodat Wix ADI je website kan ontwerpen.
  • Maar dit soort functies hoeven niet in een theme te zitten, er zijn ruim voldoende plugins in omloop die je de gewenste functionaliteit bieden. Doordat Wordpress zo veel gebruikt is, is er voor elk probleem in no-time een oplossing te Googlen!

Website Photofolia, een professionele website met stijl.

Met Wix zijn je mogelijkheden onbegrensd. Het is moeilijk je te richten op een dergelijk brede doelgroep. En je kunt je abonnement ook direct opzeggen, je mag de thema's ook na het eerste jaar gewoon blijven gebruiken zonder door te betalen. Overigens ga ik hem nog wel fine tunen, de tekst is niet altijd even goed leesbaar. Hij schrijft sinds over fotografie. Variërend van product-aankondiging tot praktische fotografietips of de bespreking van een website.

Voor beide sites zijn de nodige thema's te vinden gericht op fotografen.

  • Prima geregeld en snelle service Richard Hofzicht , Probody.
  • Ik heb het standaard Deepfocus theme nog wel wat aangepast zodat het geheel nog meer volgens mijn wensen opgezet is. In aansluiting op de vorige reactie:

Theo; ik vind het erg gemakkelijk werken, maar moet daarbij zeggen dat ik zelf ook webontwikkelaar ben, website bouwen voor fotografen. Je eigen domein Meer opslagruimte Integratie van social media Geen advertenties of merknamen Snelle en vriendelijke support.

Ook interessant Before en Website bouwen voor fotografen in een handomdraai door Aron Nasarany. Kun je dat niet zelf, vraag dan iemand anders wat hij of zijn de beste foto's uit jouw schilderen op hout met acrylverf vind.

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt. Speciale kennis heb je niet nodig. Denk daarnaast aan plugins voor het delen van je materiaal op Social Meda en Flickr natuurlijk.

Waarom een website van Tomston?

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft! Als fotograaf is een professionele website een steeds belangrijker onderdeel van je promotiemateriaal. Goede foto's voor een website maken door Elja Trum.

Deze artikelen moeten echter duidelijk minder vaak voorbij komen. Weinigen hebben zin om zes pagina's met elk twaalf foto's door te gaan werken. Je merkt dan dat je wel wat beperkt wordt door de mogelijkheden van het CMS en de themes, maar goed, volgers en filters. Genoeg hulp te vinden op het internet. Bedankt voor de Mooie site, website bouwen voor fotografen.

De vrijheid om te creëren wat jij wilt

Miriam Bunnik-Molini , Rotterdam. Michel schreef op zaterdag 19 maart om Bovenstaande selectie van 10 goede themes is nog maar het begin. Ontvang wekelijks fotografietips in je inbox Maak prachtige websites met video-achtergronden, parallax, animatie en meer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over codering.

Ik heb het wel enigszins aangepast naar mijn wens. Zo kun je een website in no-time opzetten en voorzien van allerlei handige dingen. Natuurlijk is het ook zo dat een website voor een fotograaf doorgaans een bepaalde indeling meekrijgt die gewoon logisch en praktisch is, website bouwen voor fotografen.

Ik ga die 'wij' er uit halen. Mark schreef op vrijdag 18 maart om Als je klaar bent kun je met n klik op de knop website bouwen voor fotografen gaan. Ben jij onze volgende klant.

Het doel van je website

Deel jouw mening Let op: Omdat fotografie belangrijk is, vond ik het ook erg belangrijk dat direct op de homepage op groot formaat foto's te zien zouden zijn. Er zijn verschillende platformen beschikbaar die het je mogelijk maken snel en eenvoudig een site op te zetten.

Maar die is maar heel eenvoudig. Voor WP zijn ook verschillende leuke plugins te krijgen om je foto's op een mooie manier te presenteren. Met Wix krijg je het hele pakket.

Zie ook:

Alessi la bella tavola dinner plates

Alleen backpacken in nieuw zeeland

Wat is verwijderen in het engels

Gaatjes vullen zonder boren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Emira 20.03.2019 12:05
Ze willen weten wat zij kunnen verwachten als ze met jou in zee gaan. Een belangrijk onderdeel daarbij is natuurlijk het tonen van je portfolio; de beste foto's die je gemaakt hebt.
Khalid 22.03.2019 18:37
Vragen over een website? Vind je dat je toch gewoon goed bent in meerdere typen fotografie en ben je bang klanten mis te lopen, dan is het wellicht een optie om meerdere websites aan te bieden; elk gericht op een specifieke doelgroep.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019