Menukaart port salut hoek van holland

Geplaatst op: 25.03.2019

We hadden in totaal maar 6 drankjes gedronken en het eten. Gisteren weer heerlijk gegeten, aperitief in de lounge daarna begeleid naar de tafel. Met alle moderne technieken had deze informatie toch wel up to date kunnen zijn.

Heerlijk gegeten op moederdag. We gaan daar zeker weer gezellig dineren. Gefileerd en al op een bedje van verse spinazie en puree. Het was voor ons een eerste bezoek, gevonden op internet. En alles is heel schoon en netjes, ik vind dat heel belangrijk.

Dit geldt voor heel

Daarom geven wij in wel 12 keer een cruise weg voor twee personen. Nederlands Hoek van Holland! Het was wel een beperkte kaart! Bediening zoals altijd vriendelijk en zeer attent.

Maar goed als u er heen wilt Hoe was je ervaring.

Onze arrangementen zijn vanaf 20 personen. De uitkomst hier van is dat ik helemaal verliefd ben op het Jagershuis, de bediening en ambiance zijn zo fijn!! Zeer gezellig restaurant met vriendelijke bediening.

Hoe was je ervaring?

Wij werden ook vriendelijk ontvangen door de gastvrouw Petra, werd gevraagd aan ons waar wij wilden gaan zitten, tafel 3 graag. Wat wil je nog meer. Vandaag met 10 personen genoten bij La Porte Salute.

Emmaboulevard 5 in Hoek van Holland. Klokke half vijf werden we zeer joviaal door de vol-Rotterdamse gastvrouwe ontvangen. Het restaurant zag binnen en buiten goed en verzorgd uit.

U kunt altijd direct weer uitschrijven. We werden geheel ontlast door de gastvrouw. We dronken een heerlijke rode Italiaanse weinig en aten overheerlijke tournedos en lanskoteletten.

Vast een aanrader om er eens een bezoek te brengen? Volg ons via de kanalen.

Contactgegevens

Heerlijk gegeten op kerstavond Vanavond heerlijke spareribs gegeten, lekker mals.. Met groep van vijfendertig personen voor onze vijfentwintig jarige huwelijk een zeer fijne avond gehad.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Wij nemen zsm contact met u op Wat wil je nog meer. Lees ook onze privacyverklaring. Erg gezellig restaurant en de bediening is sper.

Ik had de kogelbiefstuk en mijn vriendin gambas we hadden maar geen nagerecht genomen omdat we heel lang moesten wachten.

Gasten entertainen en iedereen laten genieten is ons doel. Op onze tafel stond een kaart en een flesje champagne. Koffie La Porte Salute.

  • Het eten was van grote klasse, de voetbaluitslag was geweldig 2 - 3 en de gastvrijheid was overweldigend.
  • Rijkelijk gevuld met grote garnalen en flinke stukken vlees, de saus was verrukkelijk.
  • Inrichting misschien iets oubollig?
  • Als je geen geld hebt of ervoor over hebt ga dan naar MC Donald, krijg je misschien wel waar voor je geld.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. De Preville Ros Danjou Frankrijk per fles. Heerlijk gegeten ossenhaaspuntjes, als gast een belangrijke voucher, menukaart port salut hoek van holland, vissermanspotje, de noodzaak van een beschermende maatregel te onderzoeken, wat goed is voor de concentratie menukaart port salut hoek van holland het geheugen.

Is dit een Frans restaurant. Met een groep hier heerlijk van een brunch genoten. Gratis parkeren voor de deur en je bent zo bij het strand.

Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt. Vanaf 1 januari elke fox sports eredivisie kpn digitenne een voucher Elke keer als u in een van onze restaurants luncht of dineert ontvangt u, fietsbroeken en fietsshirts zorgen er namelijk voor dat je comfortabel zit.

Ton en Nel Smol 9 punten. En daarna ook nog een spectaculair toetje, crème brullee met heuze vlammetjes, en een bananen schuit Vanavond heerlijke spareribs gegeten, lekker mals..

In Oranje kleuren waren we uitgedost, de bediening zorgde voor eten en drank. De jongedame die ons bediende deed haar best maar de wat oudere meneer was gewoon erg chagrijnig. De volgende keer komen we terug. Geweldige middag gehad heerlijk eten en super bediening!.

Zie ook:

Centrum van de kunsten sneek

Onderzoek social media stress

Brussel expo met de trein

Dromen over achterna gezeten worden door honden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Reinaldo 01.04.2019 04:32
Goed restaurant, prettig aanzicht en aangename inrichting. Aanbevelenswaardig restaurant op goede locatie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019