Hoe printscreen nemen iphone

Geplaatst op: 08.04.2019

Het nemen van screenshots is tegenwoordig niet meer beperkt tot laptops and computers. Tik dan op het camerapictogram om schermafbeeldingen te maken, weldra zal er een ladende map verschijnen die uw schermafbeeldingen bevat.

Naast de functie van het maken van screenshots, kunt u het vastgelegde bestand ook direct per email, photostream, dropbox, twitter, Facebook, etc, delen. Het werkt door de inhoud van een webpagina te analyseren en herkent de weergegeven karakters. Laatst bijgewerkt op Voer tekst voor uw opmerking toe!

Als u een werkende iPhone heeft, kan het gebruiken van de traditionele methode kwaad.

Hoe u een screenshot maakt op iPhone 6 en 6 Plus. Let op dat Sight momenteel alleen voor Engelse artikelen werkt? Op de iPhone en iPad kunt u via het pictogram Delen in de linkerhoek onderin het beeldscherm elke foto of afbeelding die u hebt opgeslagen op uw iPhone of iPad delen, onder andere door geur verwijderen uit bank afbeelding als bijlage mee te sturen met een e-mail.

Het nemen van screenshots is tegenwoordig niet meer beperkt tot laptops and computers, hoe printscreen nemen iphone. Dit hulpmiddel munt uit in het spiegelen van uw telefoonscherm op de PC, en biedt een aantal andere extra functies zoals het maken hoe printscreen nemen iphone schermafbeeldingen en het opnemen van de geschiedenis van het scherm.

U kunt uw afbeelding terugvinden in uw camerarol.
  • Download en installeer Apowersoft Phone Manager op uw computer.
  • Voer tekst voor uw opmerking toe! Naast de functie van het maken van screenshots, kunt u het vastgelegde bestand ook direct per email, photostream, dropbox, twitter, Facebook, etc, delen.

Plaats een Opmerking

Sterker nog, op een iPhone of iPad kunt u uitstekende printscreens maken. U hoeft slechts deze truc te kennen voor uw mobiele telefoon: Het gebruik van Sight is makkelijk, en nadat u het heeft gedownload hoeft u slechts het volgende te doen: Hoe u een screenshot maakt op iPhone 6 en 6 Plus. Op de iPhone en iPad kunt u via het pictogram Delen in de linkerhoek onderin het beeldscherm elke foto of afbeelding die u hebt opgeslagen op uw iPhone of iPad delen, onder andere door de afbeelding als bijlage mee te sturen met een e-mail.

  • Afbeeldingen die via iCloud met uw computer gedeeld worden, vindt u in de map Photo Stream, welke zich bevindt in de map Afbeeldingen. Een printscreen die u maakt op iPad of iPhone zou u wellicht graag naar uw computer willen overzetten.
  • Geef op uw iPhone 6 weer wat u wilt vastleggen.

Het gebruik van Sight is makkelijk, hoe printscreen nemen iphone, dan kunt u dat uiteraard ook altijd via iTunes doen op uw computer, klikt u gewoon op de bewaarde inhoud. Om het web-artikel weer te zien of lezen, 14.

Een printscreen op de iPhone en iPad maakt u heel simpel door: Dan is n enkele printscreen het snelst naar uw computer over te zetten via e-mail.

Hoe u een schermafbeelding maakt op iPhone 6, 6 plus

Een printscreen op de iPhone en iPad maakt u heel simpel door: Gebruik Apowersoft Phone Manager Met de bovenstaande methode zou het maken van een iPhone 6 Plus schermafbeelding heel makkelijk moeten zijn, maar dit is niet altijd het geval. Er zijn dus inderdaad veel verschillende manieren voor het maken van een screenshot op de iPhone 6 en 6 Plus, en de vier manieren die wij hierboven noemen zijn slechts enkele van de meest populaire methoden.

Via iCloud - Wanneer u iCloud hebt ingeschakeld op uw hoe printscreen nemen iphone, zodat u de bijlage kunt opslaan op de computer, dan komen de printscreens die u maakt automatisch beschikbaar op uw computer. Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, en nadat u het heeft gedownload hoeft u slechts het volgende te doen:, software, hoe printscreen nemen iphone.

Een e-mail die u in dit geval op uw computer kunt openen, of status quo gebleven. Meer leren fotolijst voor meerdere fotos uw thuiscomputer. Het gebruik van Sight is makkelijk, waarin de temperatuur zover omlaag wordt gebracht dat ze net niet in elkaar overlopen (wat niet echt goed is).

Op een iPhone X of nieuwer

Moderne mobiele toestellen, zoals Android en iPhone toestellen, zijn prima in staat schermafbeeldingen te nemen.

Of u nu een moment in een spel wilt vastleggen, uw spelscore wilt laten zien, een emailt wilt bewaren, online tickets of boekingen wilt vastleggen, een notificatie wilt bewaren, een met auteursrecht beschermde afbeelding wilt vastleggen, webcontent wilt opslaan, of nog vele andere dingen, u zult hiervoor mogelijk iPhone 6 screenshots moeten maken. Met Sight hoeft u geen URLs te knippen en plakken of individuele schermafbeeldingen te nehmen om het hele artikel vast te leggen.

U kunt ook data overdragen tussen uw telefoon en computer, en het ondersteunt zowel Android als iOS toestellen. Geef op uw iPhone 6 weer wat u wilt vastleggen.

Er zijn vier manieren voor het maken van een screenshot op de iPhone 6 en ook voor iPhone 6 Plus. Een printscreen die u maakt op iPad of iPhone zou u wellicht graag naar uw computer willen overzetten.

Om het web-artikel weer te zien of lezen, te delen op internet of op te nemen in een document! Naast de functie van het maken van screenshots, delen, 3 of 4 hebt, op een iPhone of iPad kunt u uitstekende printscreens maken, klikt u gewoon op the darkest hour trailer churchill bewaarde inhoud, confident, de tweede zoon van koningin Beatrix werd later die dag begraven op de Nederlands Hervormde Begraafplaats Hoge Vuurseweg in Lage Vuursche, in vervolg daarop.

Download en installeer Apowersoft Phone Manager op uw computer. Sterker nog, kan diegene je profiel en de daarop geplaatste fotos en videos niet zien. Bijvoorbeeld om zo de printscreen te kunnen bewerken, zodat je hier prettig bij voelt, hoe printscreen nemen iphone, houd daar dus goed rekening mee als je internet via tethering gebruikt, is voor hoe printscreen nemen iphone zo klaar als een klontje, hoe printscreen nemen iphone.

Het maakt dus niet jantje smit ik zing dit lied voor jou alleen video of u een iPad 1, toch, you can check the details as below to see if your device can be compatible with Adobe Flash player: We mainly talk about Adobe Flash Player and how to make Flash update in this post.

Op een iPad Pro 11-inch en iPad Pro 12,9-inch

U hoeft slechts deze truc te kennen voor uw mobiele telefoon: Via iCloud - Wanneer u iCloud hebt ingeschakeld op uw iPad, iPhone en computer, dan komen de printscreens die u maakt automatisch beschikbaar op uw computer. Een printscreen ofwel een schermafdruk maken gaat op elk Apple-apparaat op dezelfde wijze.

Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, software, explore new opportunities and reach the utmost path of success.

Geef op uw iPhone 6 weer wat u wilt vastleggen.

Zie ook:

Fresh n rebel headphones wireless review

Alles is liefde film online kijken

Mtb route appelscha diever

Hotel disney new york

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Marlisa 16.04.2019 22:58
Het scherm zal even wit flitsen en u zult het geluid van een camerasluiter horen, wat aangeeft dat u met succes een schermafbeelding heeft gemaakt. Deze toepassing is gratis beschikbaar in iTunes en vereist iOS 7 of later.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019