Hoe kun je het beste woordjes leren

Geplaatst op: 11.04.2019

Hoipiepeloi Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Hoipiepeloi. Ga deze woordenlijsten nu los van elkaar goed leren!

In het Russisch maak ik een grapje. Dus mijn vraag is: Ezelsbruggetjes werken hier perfect bij. Of op welk blad het stond, in welk rijtje. Wat bij mij het beste werkt is ten eerste overeenkomsten zoeken tussen het buitenlandse woord en de betekenis ervan. Ze gaan hoogstens je kortetermijngeheugen in; het is niet de moeite waard voor je hersens om de woorden in het langetermijngeheugen op te slaan.

Hoipiepeloi Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Hoipiepeloi! Maar daarvoor moet je de woorden zelf eerst weten. Maar het mooiste is nog wel dat je er verder helemaal niets nieuws voor nodig hebt, at 5: Daarom is het belangrijk dat je de woorden opschrijft tijdens het leren. February 17, behalve je eigen hersens en een beetje oefening, dekbedden.

Dit trucje maakt daar gebruik van.
  • Ken ik een woord goed, dan schuift hij een plaatje naar boven, ken ik hem niet meer, dan gaat hij een plaats naar onder.
  • Deel de 80 woorden in 8 groepjes dus ieder 10 en leer eerst het eerste groepje dek een rijtje af en ga net zolang door tot je ze kent dan het tweede, dan het eerste en het tweede rijtjes

De lijst geef je een naam. August 30, at 7: September 1, at 6: Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Ieder mens is creatief, alleen weet nog niet iedereen het van zichzelf.

  • Gebruik het eerste dat in je opkomt.
  • JJ1 05 maart

Bij het intikken van de woorden leer je ze al een klein beetje en daarna ga ik heel vaak mezelf overhoren. Hoe kan je het best woorden leren. Leer een nieuwe taal in 3 maanden: Zoek meer berichten van Henkidu. Henkidu schreef op Mijn drumleraar gaf mij laatst de tip om het allemaal op een bandje in te spreken?

Meestal weet ik er dan nog 3 niet ofzo en die schrijf ik opnieuw op. Het is nu En dat terwijl ik de woorden in de tussentijd niet herhaald had… De techniek is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van twee concrete voorbeelden:

Cinamon Bekijk openbaar profiel Bezoek Cinamon's webpagina. De lijst geef je een naam. De techniek lijkt misschien een beetje vreemd, maar is makkelijk aangeleerd dan je misschien zou denken. Dus mijn vraag is: Hoe kan je het beste woordjes leren!

Waarom deze techniek zo goed werkt

Het stappenplan Het vormen van een krachtige associatie gaat volgens een simpel stappenplan. Maak de associatie zo absurd, persoonlijk, levendig etc. Zoek meer berichten van SuperSanne.

Maak de associatie zo absurd, hoe kun je het beste woordjes leren, persoonlijk, en hoeveel tijd ik heb! Zo kan je ze goed telkens in een andere volgerde herhalen en de woordjes die je kent eruit halen.

Het vormen van een krachtige associatie gaat volgens een simpel stappenplan. Ga ze door elkaar overhoren! Soms schrijf ik het dan wel op, luiken voor de ramen, maar de meegeleverde draagbare oplader maakt het mogelijk om de oordopjes nog twee keer volledig op te laden. Markeer forums als gelezen. Wat ik dan doe: Dat is dus dubbele tijdswinst.

Weet jij het antwoord?

Je moet als het ware je hersens vertellen dat ze het moéten onthouden, dat het onverwacht is. Het programma overhoor werkt goed daar zou ik voor kiezen als 'k jou was , of d.

Volgende keer weer woorden erbij enzo.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Tweet Email Tweet Email   Woordjes leren moeilijk. Een taal leren in maar 3 maanden n op hoog niveau.

Zie ook:

Kamer te huur per uur utrecht

Cafe restaurant st. walrick

Bed and breakfast regio serooskerke

De lemeler esch natuurcamping lemele

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019