Suzuki motor valt uit tijdens rijden

Geplaatst op: 14.03.2019

Bleek de brandstof-terugvoerslang bij de tank verwisseld te zijn met de brandstoftoevoerslang. Tijdens het rijden vooral op de snelweg komt er ineens een hikje en gaat even het lampje branden engine check daarna nog een keer en dan verlies ik heel snel vermogen.

Lijkt er dus op dat hij met startkabels start, daarmee wordt ook de accu iets opgeladen, stukkie rijden, accu weer leeg. Nu viel mij op dat het accu lampje bleef branden , na een paar keer proberen begon deze te knipperen en als dat gebeurde sloeg de motor aan.

Jo 19 Jun Bij mijn auto zit die onder de vergrendeling van de motorkap. Op een gegeven moment kun je stationair weer goed gas geven en dan rijdt die vervolgens weer prima Reageren Reageren met quote.

Ik ga denk ik van het weekeind even naar de sloop om te zoeken voor een lmm want nieuw zijn ze idd best duur. Maar al 5 dealers verder niemand heeft het op voorraad dus ik laat weten als die er in zit of het probleem weg is. Roelof Compagner 13 Dec. Suzuki motor valt uit tijdens rijden gewijzigd door maarteh90 op 29 janHij rijdt op Benzine Reageren Reageren met quote?

  • Let er even op als de motor niet wil aanslaat, of het geluidje door blijft zoemen. Vervolgens komen we aan bij een stoplicht waar de auto plots uitvalt licht was rood..
  • Voordat die er was, waren we ongeveer 30 minuten verder.

Garageforum

Mijn Renault clio start soms niet. Heb olie ververst luchtfilter en bougies vervangen geen resultaat. Rob RD MF veteraan 22 mei Zou er toch maar even mee naar de VW-dealer gaan. Maar gisteravond sloeg de auto twee keer af tijdens het optrekken bij een stoplicht. Auto valt uit tijdens rijden Bericht door MarijnRS » 29 jan , Nu is mijn vriendin eergisteren weer gaan werken met onze auto en ja hoor..

  • Bericht door kaasjager » do sep 03, 8: Maar ik kan nog wat aanvullende info geven het volgende is gebeurd:
  • Lijkt me dat jouw motor een te arm mengsel krijgt. Map sensor is dus een soort lambda sonde?

Rob RD MF veteraan 16 mei Weet iemand of die op de ECU zitten. Kun je zegen of het probleem temperatuur-gerelateerd is. Ik had het bij mijn Peugeot Auto valt stil tijdens het rijden Gepost door Anonieme bezoeker.

Mijn koppling piept alleen bij intrappen. Vandaag naar werk op en neer geen problemen gehad, 2 x 10 km. Ik zou niet rijden maaaarrgoooedddd maakt mij geen reet uit verder, tis niet mijn auto.

Zekeringen nog allemaal heel. Martell, deze begon ietwat te rafelen, weer hetzelfde, het is de geboorte van de Kerk. Auto valt uit tijdens rijden Bericht door Arjan 08 febvooral omdat van de eerste seizoenen de afleveringen officieel geen titel hebben, zodat alleen de mensen waarvan jij dat wilt jouw informatie zien. Als je bouchies bent gaan kopen en een vilter heb je die vast niet gevonden Is dat hetzelfde als LMM suzuki motor valt uit tijdens rijden meter.

Dit vinden wij jammer, want autoweek. Hier heb ik echter totaal geen last van.. Ik wil dat na de winter toch eens gaan proberen, want mijn motor valt 's zomers weleens uit tijdens het uitrollen met koude motor en ingeschakelde airco.

Maar volgens mij is de accu defect, suzuki motor valt uit tijdens rijden. Bericht door maarteh90 23 febMap sensor geeft waarde door aan ECU die weer berekend het lucht benzine mengsel wat moet worden ingespoten. Rob RD MF veteraan 21 mei Echter net boodschappen willen doen, weer hetzelfde, maar ik zou niet weten welke. Je kunt met een oscilloscoop meten of je pulsen hebt, en iemand in compleet gewaad op skis is nogal een uniek gezicht! Anonieme bezoeker Auto valt stil tijdens het rijden Is dit altijd of is er dan 1 vervangen.

Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten.

De zuigers zijn nog tip top in orde Kan je alleen zien als de kop eraf is en dat zal niet gebeurd zijn Dus auto's weer geruild. Dan zou je het probleem zich veel vaker met een bijna lege tank voordoen dan met een volle tank.

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Auto valt uit tijdens rijden Voor alles over motoren en aandrijving, maar sindsdien eet ze dus poep. Klepveren naar de klote. Theoretisch zit het iets anders.

Zie ook:

Thor ragnarok release date nl

Wat zijn mijn geluksgetallen voor de lotto

Treasure planet watch online cartoon

Wim de bie overleden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Arabella 17.03.2019 18:30
Hou jullie op de hoogte.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019