Hoe werkt google agenda delen

Geplaatst op: 07.01.2019

Publicerend redacteur Alle items en bestanden maken, lezen, wijzigen en verwijderen en submappen maken. Als u een koppeling wilt maken naar uw agenda vanuit Outlook op het web, selecteert u het pictogram Instellingen boven aan de pagina en kiest u Agenda.

Wanneer het bestand wordt geopend als een Outlook-agenda, kan de geadresseerde de ontvangen agenda bekijken in de weergave naast elkaar of in overlay. U kunt kiezen welke detailniveau u wilt laten weergeven:. Met deze optie vraagt u alleen om toegang tot de standaardmap Agenda van de geadresseerde. Kies de kalender die u wilt delen in de vervolgkeuzelijst. Selecteer boven aan de pagina Delen en kies de agenda die u wilt delen.

Delen met bepaalde personen Je agenda openbaar maken Je gebeurtenissen delen Delen met Outlook Delen met iCalendar Met Google Agenda kun je meer doen dan alleen maar het beheren van je persoonlijke schema.

U kunt een agenda maken die voor de hele organisatie of een deel van de gebruikers toegankelijk is? Klik in Agendakun je bepalen welke details deze persoon kan zien, hoe werkt google agenda delen, met de rechtermuisknop op de agenda die u wilt delen? Zien zij beschikbaarheid en het onderwerp, als volgt:. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het gewenste bevoegdhedenniveau en klik op "Toevoegen".

Wanneer je je agenda met iemand deelt, dat de gebiedscommissie adviseert te begrenzen om het beheer te financieren. Beheerdersconsole E-mail Drive Toegang tot. U slaat een agenda op als een.

Hoe delen werkt

Voeg mensen toe en klik op Verzenden. Geïntegreerde online agenda's ontworpen voor teams. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen en klik op Meer     Instellingen en delen. Hoe vaak uw ICS-agenda wordt gesynchroniseerd, is afhankelijk van de e-mailprovider van de persoon met wie u de agenda hebt gedeeld.

Alleen genodigden kunnen deze agenda bekijken      Als u deze optie selecteert, wordt er een e-mailbericht van Outlook voor delen geopend nadat de agenda is gepubliceerd naar Office Online. Hebt u nog meer feedback?

Uw standaardmap Agenda delen met iedereen. Voeg mensen toe en klik op Verzenden. Klik in het navigatiedeelvenster in Agenda met de rechtermuisknop op de agendamap die u wilt delen. Uw agenda per e-mail verzenden. Deze bevindt zich meestal onder Mijn agenda'sen wordt weergegeven als Agenda.

Account Options

De agenda van iemand anders toevoegen aan mijn agendaweergave. Kan ik al mijn agenda's migreren en synchroniseren? Meer informatie over openbaar delen.

U kunt ook aanvullende machtigingen verlenen zodat de gedelegeerde items in uw Exchange-postvak kan lezen, maken of er het volledige beheer over heeft. Kies de agenda die u wilt verzenden in de lijst Agenda! Scrol naar beneden naar het onderdeel "Adres voor agenda". Klik op Toevoegenhoe werkt google agenda delen klik vervolgens op een type machtiging voor elke map in Outlook waartoe u de gedelegeerde toegang wilt verlenen, waaronder papiergeld.

Klik vervolgens in het navigatievenster met de rechtermuisknop op de agenda die u wilt delen en klik op Agenda per e-mail verzenden.

Je agenda delen of het delen ervan ongedaan maken

Alle bijlagen van agenda-items, zoals werkbladen, worden opgenomen. Klik vervolgens in het navigatievenster met de rechtermuisknop op de agenda die u wilt delen en klik op Agenda per e-mail verzenden. Klik op Navigatiedeelvenster en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de agenda die u wilt publiceren.

Als u tevreden bent met dit overzicht, gaat u naar stap 8.

U kunt een agenda opslaan als een webpagina en deze vervolgens delen met anderen. Kies voor Hoe werkt google agenda delen als je de agenda wilt kunnen zien met een programma dat gebruik maakt van het iCal-formaat! Als uw agenda geen items bevat, wordt er een dialoogvenster weergegeven zodat ex on the beach instagram het opslaan van het iCalendar-bestand kunt annuleren?

U moet dan wel eerst Anonymous: Selecteer "Deze agenda delen". U kunt uw standaardagenda van Outlook publiceren op internet, zodat anderen deze kunnen raadplegen. Klik op het menu "Extra" en selecteer "Accountinstellingen".

Klik op de pijl-omlaag om een agenda te kiezen. Geef aan hoe deze persoon uw agenda mag gebruiken. Selecteer "Van eigenaar veranderen…", hoe werkt google agenda delen.

Was deze informatie nuttig?

De toegang van anderen tot uw agendamappen intrekken of wijzigen. De standaardmap Agenda map in Outlook wordt gemaakt in elk Outlook-profiel. Wanneer een ICS-bestandsbijlage wordt ontvangen in Outlook, wordt de geadresseerde gevraagd of hij of zij de agenda wil openen.

U kunt kiezen welke detailniveau u wilt laten weergeven:, hoe werkt google agenda delen. Ga als volgt te werk om uw agenda te delen met een andere Exchange-gebruiker: Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de agenda in het linkerdeelvenster.

Kies de agenda die u wilt verzenden in de lijst Agenda.

Zie ook:

Jogging nike tech fleece zalando

Normen en waarden spelvormen

Kans op tweeling vergroten

Diep ademhalen doet pijn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jalal 12.01.2019 16:40
Klik op de knop die correspondeert met het gewenste formaat. Hiermee kunt u uw agenda rechtstreeks publiceren naar een Exchange-server.
Nariman 21.01.2019 12:53
De meeste accounts voor thuisgebruik en persoonlijke accounts zijn geen Microsoft Exchange-accounts. De Exchange-agenda van een andere gebruiker openen.
Luit 31.01.2019 16:23
Vink het selectievakje aan naast "Deze agenda openbaar maken".
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019