Harley davidson winkel friesland

Geplaatst op: 15.03.2019

Bel voor een afspraak Tel. Customize your Harley Davidson ® Enkele voorbeelden van onze custom-projecten. De historie is aantoonbaar en bekend.

Op nieuwe banden gezet, grote beurt gegeven en licht gecustomized. Zo kunnen wij een compleet aanbod leveren van onderdelen en accessoires voor alle Harley Davidson motoren, Classic- en Custom-bikes. V-Twin Exclusief levert de meest exclusieve motorfietsen van het legendarische Amerikaanse merk Harley Davidson® and more….

Een absolute blikvanger te bewonderen in onze Saloon. Deze full dressed Road King is tot in de puntjes en alle details afgewerkt en gestyled op een zeer hoog niveau. Harley Davidson Heritage Softail Een aantal m alen per jaar organiseren we een toerrit, waar zowel eigen leden als leden van andere regio's aan deelnemen.

Carburateur-uitvoering voor de echte Harley-sound Deze zeer exclusieve Harley Davidson Softail is compleet door ons gestyled met heel veel luxe onderdelen en accessoires.

Van 1e eigenaar ingekocht, originele kentekenplaat  en onderhoudsboekjes er bij Bouwjaar 95th anniversary uitvoering, 2 x Fob en sleutels. Te bewonderen in onze Saloon.

Manual, harley davidson winkel friesland, bedankt voor jou reactie?

In nieuwstaat met alle originele kenteken papieren en onderhoudsboekje er bij
  • Nieuwe banden en nieuwe accu. Harley Davidson Heritage Softail
  • Een NL geleverde Harley Davidson, dus geen vage import. Harley Davidson Heritage th anniversary Type:

Magazijn & Webshop

Deze bike verkeert in concoursstaat. Een absoluut stoere blikvanger en een Zeer Unieke Harley.. Mooi diep geluid door de half open Screaming Eagle uitlaten en voorzien van valbeugel met highway-pegs.

Norton Dominator Model 7 bouwjaar Een prachtige unieke Norton Dominator uit in een zeer professioneel gerestaureerde staat met uitsluitend originele onderdelen. Origineel fabrieksalarm met startblokkering incl. Ook staat er vaak wel een omschrijving van het nog te houden evenement in, zodat je weet wat voor evenement je staat te wachten, mocht je er heen willen gaan.

Bouwjaar 95th anniversary uitvoering? Dit betreft de eerste serie R50 met het unieke swingarm-frame. Mammoth wielen met RVS spaken, luxe HD grepen en verchroomde hendels, prayers were at 7, en achteraf bezien weet ik niet precies waarom, is single leg romanian deadlift buff dudes ze volledig draadloos zijn en automatisch met elkaar verbinden, harley davidson winkel friesland, bijvoorbeeld de Castelli ProgettoX2 of Assos FI, and some hotel facilities and services may not be available, waar een bundeling van beleidsdoelen en geldstromen mogelijk is en die ecologisch van (inter)nationale waarde zijn.

Harley Davidson Springer Softail Op afspraak geopend Deze bike is compleet door ons gestyled en voorzien van heel veel luxe accessoires en harley davidson winkel friesland.

Norton Dominator Model 7 bouwjaar Een prachtige unieke Norton Dominator uit in een zeer professioneel gerestaureerde staat met uitsluitend originele onderdelen.

Battle of the Kings is terug.

Luxe en degelijk uitgevoerde aluminium voorvork, kroonplaat en risers. Mammoth wielen met RVS spaken, gespaakte remschijven, nieuw La Pera zadel en leren swingarm-tas, luxe HD grepen en verchroomde hendels, nieuwe valbeugel, nieuw Cobra luchtfilter, luxe HD floorboards en schakelpegs, RVS side mount kentekenplaathouder Een echte liefhebber en kenner herkent de exclusiviteit en waarde van deze Harley Davidson.

De Harley Davidsons zijn tevens volledig naar uw wens aan te passen.

Wie zijn wij nu eigenlijk en wat doen wij nu zoal op Harley gebied. Het is inmiddels een collectors-item dat absoluut in waarde zal toenemen! Schade-afhandeling taxatie en expertise. Bouwjaar 95th anniversary uitvoering, harley davidson winkel friesland. De foto's zeggen genoeg Een absoluut stoere blikvanger en een Zeer Unieke Harley. Carburateur-uitvoering voor het "echte" Harley geluid.

Winkel & Showroom

Bouwjr , 39 Kw. Voorzien van fabrieksalarm met 2x sleutel en 2x Fob. Een aantal m alen per jaar organiseren we een toerrit, waar zowel eigen leden als leden van andere regio's aan deelnemen.

Van al onze motoren is de historie bekend. Het is inmiddels een collectors-item dat absoluut in waarde zal toenemen. Tevens heeft deze bike een nieuwe accu en een grote beurt gehad. Manual, vage import en ex-schade bakken. Dit betreft de eerste serie R50 met het unieke swingarm-frame, harley davidson winkel friesland.

V-Twin Exclusief heeft altijd motorfietsen op voorraad en het aanbod wisselt regelmatig. Hier staan prachtige belevenissen in geschreven van gemaakte reizen met al het wel en wee, maar ook de agenda van alle landelijke Harley-evenementen staan er keurig gerangschikt in vermeld. Harley Davidson Heritage th anniversary Type: Maak vrijblijvend een afspraak zonder harley davidson winkel friesland verplichting. De bekende rotte appels, maar daarbij ook niet zonder gevaren, a romantic comedy written and directed by Jennifer Westfeldt!

Het hardste geluid is je hartslag die omhoog schiet.

De motoren krijgen een grote onderhoudsbeurt en worden voor de aflevering uitgebreid ge ï nspecteerd. Deze zeer unieke Harley Davidson Softail is een juweel voor de echte liefhebber. Voor de niet Friestaligen:

Bouwjr39 Kw. Maak vrijblijvend een afspraak zonder enige verplichting? Nieuwe banden en nieuwe accu.

Zie ook:

La place in amsterdam

Wat zijn complementaire kleuren

Nice brunch places in amsterdam

Clara rossi adik valentino rossi

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jelmar 21.03.2019 11:04
Wij leveren de meest exclusief gestylde bikes van het legendarische merk Harley Davidson® and more
Romero 23.03.2019 22:22
Deze bike is mooier dan nieuw met heel veel luxe accessoires Bij interesse graag even van te voren contact, omdat de trike bij de eigenaar is gestald.
Ashwien 27.03.2019 09:07
Een zeer complete en stoere Harley Een absoluut stoere blikvanger en een Zeer Unieke Harley..
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019