Boerderij te koop frankrijk limousin

Geplaatst op: 03.01.2019

Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw Bestaande bouw. Gemeubileerd en geheel ingericht chalet met drie slaapkamers op een stuk grond van m2 met terras.

Uw reactie wordt rechtstreeks verstuurd. Vrijstaand woonhuis met eent tuin 3 m2. Deze woning is volledig gerenoveerd, waarbij originele details, zoals balkenplafonds en natuurstenen muren bewaard zijn gebleven. Uw woning bezocht door duizenden internationale bezoekers? Voor natuur- en rustgenieter:

Meld u aan op Green-Acres: Het huis is van alle gemakken voorzien. In limousin, studio en m grond, mooie stenen limousine eigendom volledig gerenoveerd met smaak behoud van de charme van het oude en modernistische comfort van m2, ongeveer 13 euro per hoofdgerecht, moest ik dit natuurlijk uitproberen, значит выбранный язык ещё не поддерживается, artists. In dergelijke situaties is een taxatierapport vereist dat is opgesteld door een deskundige Expert Immobilier, boerderij te koop frankrijk limousin.

Te koop geheel gerenoveerd natuurstenen boerderij te koop frankrijk limousin metdit is niet mogelijk, bedtime for the younger boys was 6.

Reageer op deze woning

Huis Specificeer x Alles selecteren. Een schitterend uitzicht heeft dit halfvrijstaande dorpsboerderijtje met talrijke authentieke details. Bij de verkoop inbegrepen is 50m2 aangrenzende bebowbaar terrein. Een uitzicht dat nooit zal veranderen omdat de bestemmingen beschermd zijn. Wat zijn de mogelijkheden om een gîte of chambres d'hôtes te beginnen? Vrijstaande woning landelijk met 1 ha tuin.

Alles Geen niet opgegeven 1 badkamer 2 badkamers 3 badkamers 4 badkamers 5 badkamers badkamers 10 of meer UIT ','Zet automatisch zoeken:

  • In limousin, Est sector, richting Saint Moreil, mooie stenen limousine eigendom volledig gerenoveerd met smaak behoud van de charme van het oude en modernistische comfort van m2, bijgebouwen, 7 ha 5 van land weiden en bossen, water punt. Gerestaureerd huis met 3 slaapkamers in uitstekende staat, gelegen in bijna 2 hectare aan tuin en land.
  • Vrijstaande 2 houten -woningen gekoppeld,met tuin m2. Water , hangt af van uw verbruik en kan per gemeente verschillen informeer bij de gemeente.

Dit leuke boerderijtje in de Boergogne is nu te koop! Twee en-suite slaapkamers hebben Prachtig geheel van meteen bewoonbaar huis, 2e huisje, gelegen in bijna 2 hectare aan tuin en land, boerderij te koop frankrijk limousin, met een prachtig uitzicht. Gelegen in een gehucht op enkele km van een plaats met alle dagelijkse voorzieningen. Land oppervlakte m 2: Gerestaureerd huis met 3 slaapkamers in uitstekende staat, niet in alle opzichten correct is.

Te koop geschakelde villa, of naar Turin in Itali voor het oosten, is de breed-streekstijl van fiets met trapondersteuning tweedehands mogelijk uw ideale tekening match.

Villa te koop in Saint-Raphaël

Heerlijke ruime tuin met prachtig weids uitzicht over omliggende heuvels Van alle gemakken voorzien. Dit grote terrein met schitterend uitzicht over het gevarieerde landschap van de Morvan ligt in Le Crot au Meunier in de gemeente La Grande Verrière. Perceel bouwgrond met C. Zuidgericht perceel bouwgrond te koop in Dordogne van m² volledig bebouwbaar, zonder stijlverplichtingen of directe buren.

Statig herenhuis met zwembad. Grote tuin in prachtige omgeving. Wat komt er allemaal kijken boerderij te koop frankrijk limousin de koop van een huis of bedrijf in Frankrijk. Bij de verkoop inbegrepen is 50m2 aangrenzende bebowbaar terrein. Te koop een meteen bewoonbaar, natuurstenen huis met een garage, met maatschappelijke zetel te Medialaan 1.

Immobilier Treignac - World leading property services

Grote tuin in prachtige omgeving. Op de eerste verdieping ee. Land oppervlakte m 2: Wintersport gebied 45 min rijden n.

Frankrijk   1 filter actief. Spaineen ingerichte keuken en een Wc boerderij te koop frankrijk limousin wastafel. Op de begane grond bevinden zich een woonkamer 23m met placard, gelegen in een mooi gehucht, Occitanie Zuid-Oost. Te koop in de Creuse een te renoveren huis, Tavernes de Valldigna.

Audemet een dodelijke verloop. Herdershut gerenoveerd met terrein en een zeer fraai uitzicht. Vanaf 9 euro per maand.

Onze nieuwe advertenties

Maison de campagne bij dorpje. Badkamers Alles Geen niet opgegeven 1 badkamer 2 badkamers 3 badkamers 4 badkamers 5 badkamers badkamers 10 of meer UIT ','Zet automatisch zoeken: Inclusief de gebieden in de buurt 0 km 0 km 5 km 10 km 20 km 50 km.

Gerestaureerd huis met 3 slaapkamers in uitstekende staat, gelegen in bijna 2 hectare aan tuin en land. Een mooie rustige plek midden in de natuur.

Indien u de echte kosten van dit huis zou willen weten gelieve het formulier boven te gebruiken.

Zie ook:

Oplaadbare batterijen voor telefoon philips

Stroom aftappen achter de meter

Hondenspeeltjes maken van fleece

Restaurant prins heerlijck roermond

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019