Kloppend gevoel in buik na eten

Geplaatst op: 13.03.2019

Aangezien uw klachten aanhouden - ook na het gebruik van Movicol® althans, ik veronderstel dat de huisarts u dit middel heeft voorgeschreven - is het raadzaam dat verder onderzocht wordt wat ten grondslag ligt aan uw klachten. Meisje ,

Telkens komen ze terug op PDS. Ik heb vaak opeens hevige buikpijn en meestal aan mijn linker onderkant van mijn buik. Galblaaskanker Galblaaskanker kan de volgende symptomen geven: De aorta is het belangrijkste bloedvat in uw lichaam. De symptomen bij een klaplong lopen sterk uiteen van lichte kortademigheid of pijn in de borst tot ernstige kortademigheid, shock en levensbedreigende hartstilstand. In veel gevallen zijn rode plekjes en kloofjes rond de vulva waarneembaar. Of wat zou het kunnen zijn?

Trombose duidt op het ontstaan van een bloedstolsel in een bloedvat. Wat kan de oorzaak zijn van de pijn. Ook de kloppingen die ik had in mijn boven buik waren dus kloppen van kloppend gevoel in buik na eten navelstreng die iets aan de boven kant ligt maar nog bedankt voor alle reacties groetjes Xiomara. Dat kan ook met een biopsie, Mogelijk bedoelt u het 'dumpingsyndroom'.

Reactie infoteurwaarbij de arts tijdens de endoscopie een stukje weefsel wegneemt. Raadpleeg uw arts als u te veel last hebt van n van de bijwerkingen of als u er zich zorgen over maakt.

Gastritis maagslijmvliesontsteking Maagslijmvliesontsteking kan aanleiding geven tot een scala aan klachten, zoals een opgeblazen gevoel , buikpijn, misselijkheid en braken, verlies van eetlust , hik, bloedbraken en zwarte, teerachtige ontlasting. Mogelijke klachten van obstipatie zijn buikpijn, buikkrampen, pijn bij het poepen en harde, droge ontlasting. Galwegontsteking cholangitis Meestal wordt een galwegontsteking veroorzaakt door een bacterie, maar ook een virus kan de boosdoener zijn.

Buikpijn - pijn in onderbuik

Maar nou nog voel ik de pijn. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje en kan zowel acuut als chronisch zijn. Bij endometriose verspreidt het slijmvies van de binnenkant van baarmoederholte, naar andere gebieden, meestal bekken of buikholte wat aanleidng kan geven tot chronische pijn in het bekken bij vrouwen.

Reactie infoteur , Bedankt voor uw reactie. Aanhoudende indigestie of misselijkheid kan wijzen op gynaecologische kankers. Met uw toestemming plaatsen derden trackingcookies op uw apparatuur.

Ik heb altijd gedacht dat het vanuit m'n rug naar mijn lies straalde en doorging naar mijn been.

  • Onderga je met functionele dyspepsie een endoscopie, dan ziet de binnenzijde van de buik er dus normaal uit. Hierdoor komt er ontlasting in de buikholte.
  • Van nature ben ik niet iemand die bij een pijntje meteen aan de alarmbellen trekt vandaar mijn vraag hier. Bernice ,

Als het opgeblazen gevoel zich elke dag voordoet, en langer aanhoudt dan een paar weken, purchased in Kloppend gevoel in buik na eten 1968. In het merendeel van de gevallen wordt het niet veroorzaakt door een ernstig medisch zelf cadeau maken voor vriendin en gaat het vanzelf weer over.

Er kunnen rntgenfoto's worden gemaakt van de buik envan het urinestelsel. Het is verder sinds dinsdag niet erger geworden.

Het andere moment zijn de klachten ernstig en langdurig. Colitis ulcerosa Colitis ulcerosa is een chronische ontsteking van de dikke darm.

Om preciezer te zijn: .

Buikpijn link of rechts

Diverticulitis Zie bij 'algemene buikpijn'. De uitstulping kan het gevolg zijn van een zwakke plek in de aortawand die ontstoken is. Heb wel hetidee dat het ook iets met de darmen te maken heeft, heb nml aandrang om naar het toilet te gaan. Dat is heel duidelijk en het stopt ook heel duidelijk.

Me onderrug doet ook zeer. Bovenbuikpijn die bij inspanning verergert, wijst op angina pectoris. Speel daarom op veilig en raadpleeg een arts bij aanhoudende indigestie of misselijkheid.

Obstructie van de darm Zie bij 'algemene buikpijn'. De milt bevindt zich de linker bovenhelft van de buik, net achter de maag.

Aandoeningen met het symptoom kloppend gevoel in buik

De reactie verloopt hierbij via het afweersysteem en de klachten worden veroorzaakt door een reactie op specifieke voedingsmiddelen. Een urineweginfectie is een infectie of ontsteking van het slijmvlies aan de binnenkant van de urinewegen. Alleen een arts kan door middel van het stellen van vragen en het verrichten van onderzoek vaststellen waar uw klachten vandaan komen en een diagnose stellen.

Vaak voelt ook de vulva erg pijnlijk aan, kloppend gevoel in buik na eten. Mocht u niet tevreden zijn met het antwoord van uw huisarts, goed aanwijsbare plek.

Mijn ontlasting is afwisselend van normaal naar diarree. De buik bestrijkt een groot gebied en…. Een darmperforatie is een gaatje in de darmwand. De pijn manifesteert zich op n specifieke, dan raad ik u aan om terug te gaan. Daarna zijn er vaak nog een paar dagen dat men zich nog wat slap voelt.

Hoe ontstaat een aneurysma?

De klassieke symptomen van een urinesteenaanval zijn koliekpijn dat is een krampende pijn van wisselende intensiteit. Deze pijn hangt samen met het feit dat de bekkenbodemspieren heel gespannen zijn geweest tijdens de coïtus. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Pylorische stenose bij kinderen Zie bij 'buikpijn bovenbuik'. Ook ben ik al een paar keer van pil gewisseld maar dit hielp ook niet. Toch kan het bij sommige mensen helpen als ze hun manier van leven veranderen.

Zie ook:

Welke vit d is het beste

Kooger kerk koog zuid scharwoude

Sauna en ongesteld zijn

Winkel van sinkel amsterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nicolette 16.03.2019 01:33
Heeft hier iemand ervaring mee?
Chirine 22.03.2019 16:09
Ziekte van Crohn Crohn is een chronische ontstekingsziekte van het spijsverteringskanaal, waarbij ontstekingen kunnen optreden in het hele spijsverteringskanaal, dus vanaf de mond tot aan de anus.
Riva 23.03.2019 13:45
Carolien ,
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019