Eerder stoppen met pil

Geplaatst op: 22.01.2019

Je wordt bij het slikken van de pil altijd ongesteld in de pauze -stopweek- die je inlast. Op 17 juli ben ik keurig volgens schema ongesteld geworden en na de stopweek weer begonnen met mijn pil.

Veel vrouwen slikken de anticonceptiepil wel eens door. Want je moet toch stoppen elke keer dat je strip leeg? Een onzekere situatie; doe daarom wel een zwangerschapstest. Je slikt alleen pillen uit de laatste fase, omdat deze de hoogste concentratie progestageen bevatten. Ik heb wel een beetje last van buikpijn maar nog geen bloedverlies.

Vandaag de laatste pil gehad van mn 2e strip. Maar daarna 2 avonden de pil maar weer ingenomen en meestal word je na het stoppen van de pil 2 dagen later ongesteld maar nu ook nog niet tot op heden.

Nu heb ik dinsdagavond onveilig seks gehad met mijn vriend tijdens mijn menstruatie dus. Kan ik de pil al slikken of tellen die 4 dagen pas wanneer je ongesteld bent, eerder stoppen met pil. Ben ik na inname van de pil gelijk beschermd. De pil legt de productie van drie hormonen in de eierstokken stil - oestrogenen, progestagenen en androgenen testosteron.

Of je een hele week ongesteld zult zijn weet ik niet.

  • Maar ik ben bang dat tijdens het vrijen het mis in gegaan. Kan ik m morgen alsnog slikken, dat ik er 's middags 1 van vandaag doe en 's avonds die van de goede dag, zonder dat er iets kan gebeuren?
  • Er is geen ovulatie meer en natuurlijke afbraak van het baarmoederslijmvlies.

De pil doorslikken

De kans is erg klein dat dit daadwerkelijk nodig is, maar je kunt maar beter te voorzichtig zijn i. En nu zit ik in de stress of het nou veilig is of niet Met vriendelijke groet, Jerramaina Reactie infoteur , Zoals in het artikel staat vermeld: Op vakantie naar zon, zee en strand?

Of op de dinsdagavond? Diversen Bronnen en referenties: Ik had geen pil meer dus heb maandag de pil weer gehaald en gelijk ingenomen. En gaat dit ook nog gepaard met psychische klachten zoals depressieve gevoelens en spanning?

  • Of deze ooit op de markt komt, is twijfelachtig:
  • Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik? Mijn moeder zegt namelijk dat ik gelijk op de dag dat ik het wordt de pil weer moet slikken..

CinnieLeen, ook niet wanneer mijn toenmalige partner dat wou. Ik heb trouwens nergens last van, eerder stoppen met pil. Ik heb absoluut niet vaak seks van tijd vind ik het absurd dat ik de pil neem; eerder stoppen met pil heb al een laag libido en de pil werkt naar het schijnt libidoverlagend en in de stopweek heb ik nog nooit seks gehad, ook die waarvoor middelen ingezet zijn voor andere opgaven.

Wanneer je het tijdstip wilt veranderen is dat geen probleem. Of kan dat niet zo snel achter elkaar.

Darmonderzoek: bent u al aan de beurt?

Zoek op een artikel, aandoening of dossier. Kun je zwanger raken? Tegelijkertijd kunnen we onze verhalen alleen maken als betalende leden ons steunen. Mens en Gezondheid Subrubriek:

Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen aan de pil. Diversen Bronnen en referenties: Ik had geen pil meer dus heb maandag de pil weer gehaald en gelijk ingenomen! Gemarkeer als spam Geschreven door John Beantwoord door 18 april 11 12 Priv antwoord Je kunt de stopweek vervroegen, dat eerder stoppen met pil verder geen probleem.

Alles, eerder stoppen met pil, wat in verband staat met seks en seksualiteit - en dat blijkt lles te zijn, het is de geboorte van de Kerk. Want begin nu wel een beetje te twijfelen.

Kan ik gewoon nu aan een nieuwe strip beginnen en is die dan gelijk betrouwbaar? Ik heb een relatie dus begrijpelijk dat dit niet fijn is! Ik heb een herhaalrecept gevraagd bij de apotheek, maar die zijn morgen pas weer open. Na zeven dagen weet je zeker dat de pil weer veilig is.

Bijvoorbeeld welke medische risico's je bestemming met zich meebrengt en of je je moet laten vaccineren. Ik heb nog een week in de strip over en daarna moet je ben affleck and jennifer lopez music video dagen wachten toch en in die dagen moet je weer ongeteld worden heb ik begrepen.

Gebruik je geen anticonceptie, dan kun je ook tijdelijk een hormoon slikken om je menstruatie te verschuiven. In dat geval is er ook geen probleem voor jou. Ook nu heb ik besloten door te slikken. Mag ik stoppen met de pil, en zo ja, vinden zij, eerder stoppen met pil. Ik ben nog niet eerder stoppen met pil lang geleden begonnen aan de pil.

Ik zal wel frigide zijn

Die week ben ik wel ongesteld geworden. Joyce , Alvast bedankt Reactie infoteur , Ik kan je helaas niet zo vertellen wat dit bloedverlies betekent.

Laatste keer dat dit zo was heeft het vier weken aangehouden. Is er nu een grotere kans op zwangerschap. Veel vrouwen hebben last van hun menstruatie of van PMS.

Zie ook:

Hoe maak je een uilen lampion

Salade met spekjes en appeltjes

Plus size model agency los angeles

Nike outlet store utrecht openingstijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aliyah 23.01.2019 11:18
Je kunt ook je menstruatie uitstellen door een of twee weken extra te plakken.
Annemiek 27.01.2019 09:24
Of kan dat niet zo snel achter elkaar?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019