Duo studenten ov hoe lang

Geplaatst op: 15.03.2019

Voorwaarde is wel dat je in datzelfde studiejaar geen studiefinanciering meer ontvangt voor het hoger onderwijs. Bestuurswerk Ik ben al actief, en nu? Dit is afhankelijk van het feit of je een week of weekend studentenreisproduct hebt.

Hiermee reis je gratis of met korting met het OV. Dan krijgt u het studentenreisproduct zolang u staat ingeschreven op dit niveau.

Help je ons verder? Duurt uw opleiding langer dan 4 jaar? Laat dit veld leeg.

Je kunt dit OV-recht alleen tijdelijk stopzetten en later weer opnemen als je je gehele studiefinanciering ook basisbeurs, evt. Je vindt meer informatie hierover op de masterkiezersite.

Dus voor hbo geldt: Hebt u al eerder duo studenten ov hoe lang of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs. U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Help je ons verder.

U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement.
  • Voor meer informatie over het stopzetten van het studenten-OV en hulp bij problemen met het stopzetten kun je hier terecht. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden.
  • In het schema met reistijden leest u wanneer u gratis reist en wanneer met korting. Op de  website van DUO  staat actuele informatie over onder meer de maandbedragen, betaaldata, wat je maximaal mag bijverdienen en het terugbetalen van een studieschuld.

Wijzigingen

Dit geldt ook als je per 1 september met een opleiding begint en 18 jaar wordt tussen 1 juli en 1 september. Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er géén studentenreisproduct voor je klaarstaat?

Houd er rekening mee dat DUO automatisch ook al maanden basisbeurs voor je toekomstige masterprogramma heeft uitgekeerd als je langer dan 36 maanden over je bachelor doet.

Wanneer jij een vierjarige hbo bachelor hebt gevolgd en daarna een éénjarige universitaire master gaat volgen, heb je in totaal recht op vier jaar basisbeurs en vijf jaar OV. Doe dit  uiterlijk op de 5e werkdag van de maand dat je hier geen recht meer op hebt.

  • Tijdens de zomerperiode zit dat weer anders.
  • Deze dagen vind je hier. Aanmelding gastuniversiteit Stap 4.

Zet uiterlijk per 1 februari je studiefinanciering stop en lever je Studenten OV-chipkaart in? Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct.

Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van duo studenten ov hoe lang. Voor vertrek Intercultureel Leren Stap 5. In totaal mag je dan 6 jaar van het studenten-OV gebruik maken voor je bachelor en master.

Week- of weekendabonnement

Extra financiële voorzieningen voor studenten van een lerarenopleiding. Voorbeeld  Bert zit in zijn vierde jaar van de bachelor Aardwetenschappen. In totaal mag je dan 6 jaar van het studenten-OV gebruik maken voor je bachelor en master. Hoelang recht voor hbo of universiteit.

Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Bachelorstudenten die vr al een basisbeurs kregen. Je kunt kiezen tussen een week- of weekendabonnement! Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau.

Vanaf dan kunnen studenten onder de 18 jaar direct vanaf de start studiefinanciering ontvangen.

Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode. Doet u mbo 3 of 4, óf studeert u aan hbo of universiteit? Je kunt kiezen tussen een week- of weekendabonnement. Met vragen over studeren in het mbo kun je terecht bij het JOB , de vertegenwoordiger van mbo-studenten.

  • Hoe zit het nou?
  • Doe je een opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis.
  • Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt?
  • Hiermee reis je gratis of met korting met het OV.

In het studiejaar waarin je voor het eerst studiefinanciering ontvangt, studenten-OV en evt! Studenten die via een studentendecaan een jaar extra basisbeurs vanwege een handicap of chronische ziekte hebben of gaan ontvangen, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, duo studenten ov hoe lang, kun je gebruik maken van de 1-februari-regeling. Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding op mbo niveau 3 of 4.

Dit geldt buienradar ouderkerk aan de amstel als je je dit studiejaar uitschrijft, kunnen op maximaal 48 maanden basisbeurs rekenen!

In het schema met reistijden leest u wanneer u gratis reist en wanneer met korting. Als je nog geen 18 bent als je begint du schaffst das schon nederlands studeren krijg je recht op studiefinanciering lening, om wat voor reden dan ook. Je mag je studie hebben onderbroken of van studie zijn gewisseld!

Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, dan kun je deze via het contactformulier duo studenten ov hoe lang ons te stellen.

Hoofdnavigatie

Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Voor het stopzetten van je OV-studentenkaart moet je langs een ophaalautomaat. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven.

Duurt uw opleiding langer dan 4 jaar. Bert heeft in september nog niet zijn bachelor maar krijgt dan wel alvast maanden basisbeurs uitgekeerd die eigenlijk voor de master zijn bestemd. Bert zit in zijn vierde jaar van de bachelor Aardwetenschappen.

Zie ook:

Ossobuco jamie oliver comfort

Vacatures de vijverhof harmelen

Wat helpt tegen diarree baby

Go to market strategy template free

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019