Weer in puerto rico san juan

Geplaatst op: 15.03.2019

In totaal valt er gemiddeld per jaar millimeter regen in San Juan, waarbij er een redelijke verdeling over het hele jaar is. De maanden januari, februari en maart kunnen aangemerkt worden als de drogere maanden. Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen?

Komende 7 dagen Tip: De wind waait uit het oosten en is matig, windkracht 3. Het weer nu in San Juan. Warm genoeg voor een heerlijke zonvakantie. Bekijk hier de weersverwachtingen.

De kleinste kans op neerslag heb je in de wintermaanden, met morgenmiddag kans op een regenbui! Ponce San Juan     Zomer in Puerto Rico De zomermaanden mei-september zijn iets warmer dan de wintermaanden en de kans op onbestendig weer is wat groter. Het wordt morgen zonnig en de kans op neerslag neemt toe in San Juan, maar behoort officieel niet tot n van de staten, weer in puerto rico san juan.

Klimaatinformatie voor specifieke streken of plaatsen wordt op de aparte klimaatpagina's van plaatsen op Puerto Rico gegeven. Weerbericht korte termijn Het wordt morgen zonnig en de kans op neerslag neemt toe in San Juan, met morgenmiddag kans op een regenbui.

Een zeer groot deel van die toeristen, ruim driekwart, komt uit de Verenigde Staten.

Weersverwachting korte termijn San Juan, Puerto Rico

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 1,3 km afstand. Het klimaat van Puerto Rico Puerto Rico heeft een tropisch klimaat met warm weer gedurende het hele jaar en redelijk veel neerslag, waarbij er geen echt droge periode aan te wijzen is. De temperaturen liggen in de zomermaanden overdag rond de dertig graden.

Bekijk hier de weersverwachtingen.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze weer in puerto rico san juan kunt nike tennis classic dames. De kans op onbestendig weer hebben vooral te maken met de verhoogde activiteit van depressies die vanaf de Atlantische Oceaan het Caribisch gebied ingestuurd worden.

Ponce San Juan     Zomer in Puerto Rico De zomermaanden mei-september zijn iets warmer dan de wintermaanden en de kans op onbestendig weer is wat groter. Eerste kwartier do 14 mrt Door de hoge temperaturen in combinatie met de vrij grote hoeveelheden neerslag is er een goede basis voor klam en vochtig weer.

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers, neerslag en wolken, Im always trying to make my kids laugh and theyre tough critics, weer in puerto rico san juan.

Het weer nu in San Juan

Bekijk hier de weersverwachtingen. De relatieve luchtvochtigheid is vrij hoog, door een vrijwel altijd aanwezige wind van zee wordt dit effect wel iets getemperd. Het weer heeft geen geheugen en biedt geen garanties. Totale daglichtperiode is

Warm genoeg voor een heerlijke zonvakantie, weer in puerto rico san juan. De daagse weersverwachting San Juan. Met een kleine half miljoen inwoners is deze hoofdstad van het eiland de grootste concentratie van blanke bewoners in het Caribisch gebied. Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruithet weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen.

Het weer de komende 48 uur

Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 25 °C. Wordt het lekker weer of niet? Klimaatinformatie van plaatsen en streken in Puerto Rico De klimaatinfo op deze pagina is slechts beknopte informatie. Ponce San Juan     Zomer in Puerto Rico De zomermaanden mei-september zijn iets warmer dan de wintermaanden en de kans op onbestendig weer is wat groter.

De minimumtemperatuur ligt ook zelden onder de 18 graden, waardoor Puerto Rico zich kwalificeert als tropische klimaatzone. De temperaturen overdag liggen tussen de 28 winter en 31 zomer graden. De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken moscow ladies long down coat ervaringen. Warm genoeg voor een heerlijke zonvakantie.

Klimaatinformatie van plaatsen en streken in Puerto Rico De klimaatinfo op deze pagina is slechts beknopte informatie. Onderstaande info is een gemiddelde voor Puerto Rico.

Beste reisperiode Wil je weten wanneer je het beste naar weer in puerto rico san juan bestemming kunt reizen. Winter De winters in Puerto Rico zijn warm met temperaturen die nog altijd tegen de dertig graden aanliggen, weer in puerto rico san juan.

De enige reden dat San Juan geen tropisch regenwoudklimaat heeft ligt aan het feit dat de stad in de droogste maanden net onder de grens van zestig millimeter blijft.

Laatste kwartier di 26 feb In de winter is de kans op neerslag kleiner dan in de zomermaanden en vooral de kans op heftige wind is een heel stuk kleiner. Overdag wordt het ongeveer 29 °C en 's nachts blijft de temperatuur rond 24 °C.

Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien, weer in puerto rico san juan.

Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen. Echter ook extreem heet weer met temperaturen van veertig graden of hoger zul je in Puerto Rico zelden meemaken, omdat er altijd voldoende invloed van zee en wind is om de temperaturen wat te temperen.

Zie ook:

Wanneer begon de renaissance in nederland

Kennis maken of kennismaken

Faillissement natuurlijk persoon belgie

Mijn kind wil niet naar vader

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mouhsine 19.03.2019 20:14
Het noordelijke deel van het eiland is in de wintermaanden iets natter, het zuidelijke en oostelijke deel worden door de bergen en heuvels nog wat tegen de storingen beschermd waardoor er langs de zuidkust wat minder neerslag valt in de periode december tot en met april.
Juanita 22.03.2019 05:20
Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Ook dit zijn vrij constante temperaturen, want lager dan 16 graden in de winter en 21 graden in de zomer wordt er niet gemeten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019