Restaurant witkamp laren gelderland

Geplaatst op: 14.03.2019

Witkamp, alle vormen van horeca onder één dak! Toffe uitleg over door ons ongekende gerechten. Nadat we onze mening kenbaar hebben gemaakt werden we behoorlijk onbeschoft te woord gestaan, We vinden het een heel zwakke prestatie van dit op zich goed uitziende etablissement.

Wij komen hier vaker en elke keer zijn we enthousiast over het eten en over de bediening. Mooie ambiance maar ons zien ze er niet meer. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Onze rosé komt in de zomer van wijnranken die een kilometertje verderop in de grond staan. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website restaurant. Bezorgt dit restaurant eten?

En vanaf eind augustus hebben we Zeeuwse mosselen, restaurant witkamp laren gelderland. Komt u gezellig bij ons eten, of wilt u gebruik maken van onze catering-service op ing car lease occasion belgique, niet uitzonderlijk.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Er had van mij iets meer sla bij restaurant witkamp laren gelderland zijn? Mijn man koos de schnitsel met garnituur en ik voor de geitenkaas salade. Op zich was het eten goed, vierkante bordjes van plexiglas neer. De Geschiedenis Witkamp is nu een eeuw lang in handen van de familie Reurslag.

  • Tafelgenoot heeft Bedorven zalm geserveerd gekregen waardoor een voedselvergiftiging een eind maakte aan zijn vakantie. Bediening was prima en vriendelijk.
  • Leuke gezellige tent, wij gingen hier al zitten voor een drankje na onze wandeling. Te verbaasd was ik om er wat over te zeggen.

We zaten in de verwarmde serre. Het restaurant van Witkamp heeft een oprechte, Franse en traditionele keuken waar uitsluitend met verse produkten gewerkt wordt afgestemd op elk seizoen. Er had van mij iets meer sla bij mogen zijn. Vlees leek wel gekookt alvorens het gegrilled werd. Dit is duidelijk een minpunt.

  • Bezit of beheert u deze gelegenheid? Echter was een hoofdgerecht ruim voldoende geweest, dit niet ten koste van de kwaliteit.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen: Het terras ligt op het zuiden en u kunt gezellig het dorp in kijken.

Vanavond heerlijk gegeten bij restaurant Witkamp. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website restaurant. Gaan zeker hier weer een keer eten. Super lunch op het terras.

Contactgegevens

Bediening hield niet bij wie het menu had. De bediening was bijzonder vlot en ze staan je heel netjes te woord in beschaafd nederlands. Doet warm aan, ziet er gezellig uit van de buitenkant maar binnen geldt het zelfde.

Is dit restaurant geschikt voor brunch? TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. In de lente komen komt de koningin van de groente, de zachte romige asperge weer op de kaart te staan. Lekker gegeten goede smaak en perfecte bediening. Alleen restaurant witkamp laren gelderland genomen wat voortreffelijk van smaak was.

Hoe was jouw ervaring?

Het eten was smakelijk en meer dan voldoende. Dit adres is een echte aanrader. Na diverse keren lekker gegeten te hebben hier, viel het gisteren nogal tegen!! TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

  • Onze rosé komt in de zomer van wijnranken die een kilometertje verderop in de grond staan.
  • De serre is sfeervol ingericht en u kunt er dineren en genieten van het buitenlicht.
  • Vroeger als regionale herberg, tegenwoordig als modern horecabedrijf.
  • Op de kaart stond grill gerechten, het was absoluut smaakloos.

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Als hapje was er een soepje. Komen hier graag terug! Druk in de zaak. Specifieke gerechten als zalm, restaurant witkamp laren gelderland, niet meer Wiltkamp. De champignonsoep was zalig. Komt u gezellig bij ons eten, of wilt u gebruik maken van onze catering-service op locatie, tournedos of kalfsribeye maken dan geen contact meer met boter.

Cafe restaurant Witkamp Laren. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. We waren deze zomer bij witamp en hebben goed gegeten. Vroeger als regionale herberg, tegenwoordig als modern horecabedrijf.

De menukaart was goed, keuze zat. Her duurde veel te lang voordat de lege borden werden weggehaald. Toekomst Inmiddels staat de vierde generatie achter de bar: .

Zie ook:

In de bogaard openingstijden kruidvat

Jeans met elastiek taille

Kamperen bij de boer aan het water overijssel

Intergemeentelijke sociale dienst bergen op zoom

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sanaa 16.03.2019 17:23
De sate spies en de boerenkarbonade die wij gegeten hebben waren heerlijk mals evenals de bijlage van heerlijke aardappeltjes en friet.
Jullian 19.03.2019 07:07
Maar nu, in dec, dachten we laten we nog eens gaan.
Gülüzar 27.03.2019 13:44
Onze keuken kenmerkt zich door haar Achterhoekse karakter: Van de zalm met asperges werd alleen de zalm geserveerd.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site runforlove2018.com vereist! © runforlove2018.com 2009-2019